THE ULTIMATE GUIDE TO קידום אתרים בגוגל

The Ultimate Guide To קידום אתרים בגוגל

The Ultimate Guide To קידום אתרים בגוגל

Blog Article



מדריך רלוונטי בנושא: איך להשתמש בכותרות נכון לצורך קידום אורגני.

כלי הניטור מבית גוגל העונה לשם אנליטיקס הוא כלי רב עצמה שיאפשר לכם לעקוב אחר מדדים חשובים של תנועת גולשים לאתר, ובפרט מספר הגולשים באתר לתקופה נתונה, מספר הביקורים, שיעור הנטישה, זמן השהייה הממוצע, מספר הצפיות הממוצע בדפים לביקור ועוד נתונים רבים על פי פילוחים כגון גלישה ממכשירים מסויימים, באמצעות מערכות הפעלה מסויימות, ביקורים חדשים לעומת חוזרים ועוד ועוד.

בכדי שגוגל יצליח לשמור על קצב עדכונים טוב של תוצאות החיפוש (להעלות מיקומים לאתר שביצע פעולות נכונות או לדרדר מיקומים לאתר שהוזנח לאחרונה), היא בעצם שולחת "עכבישים" (סוג של רובוטים שסורקים את כל האתרים ברשת האינטרנט) שמחזירים לה מידע על כל אתר, מידע שעל פיו המנוע יודע להעלות / להוריד את המיקומים של כל אתר תחת כל מילת חיפוש.

לאחר בדיקת המיקומים בכלים הרלוונטיים, אנחנו אמורים לקבל מושג מה המצב הנוכחי של האתר מבחינת תוכן ומיקומים.

בתוך כך, חשוב יהיה שאתר יציין גם מתי הוא מספק אחריות ללקוח, מהי מדיניות ההחזרים של העסק, האם בית העסק מחוייב לפצות לקוח על מוצר תקול או שירות שממנו לא היה מרוצה ועוד.

בניגוד לתגית קנוניקל שהוצגה מקודם, כאן ההמלצה למנוע החיפוש היא לאנדקס את כל העמודים הרלוונטיים.

זהירות! שימוש לא נכון באנקורים בקישורים חיצוניים עלול להזיק. כתבתי על זה מאמר נפרד (למתקדמים): מלכודת האנקורים.

כאן תמצאו את המדריך הטוב ביותר שנכתב אי פעם בנושא קישורים.

בתור צעיר עם חלום ללמוד איך להקים עסק ולהפוך חלומות למציאות - הייתה לי את ההזדמנות ללמוד מקרוב, איך עושים את זה ברמה הגבוהה ביותר.

כמו כן, חשוב יהיה להבין מהו הבידול העסקי של העסק בנישה שבה הוא פועל. כל תהליך הקידום צריך להתבסס על הבידול הזה. אם, למשל, בית עסק נחשב ליקר בתחומו אבל מקצועי ביותר, הוא יצטרך להתייחס לכך בתהליך הקידום במגוון רחב של היבטים: העיצוב, הלוגו, הסמכות, איכות פרופיל הקישורים, עומק התוכן באתר – כל אלה צריכים לאותת לגולשים שמדובר בבית עסק click here סמכותי שמייצר תוכן איכותי.

חריגות גדולות מידי מקו הבסיס עלולות לגרום למנוע החיפוש לנקוט כנגד האתר בפעולה ידנית, להעניש אותו, ולפגוע בדירוגים של ביטויי מפתח מרכזיים בדף תוצאות החיפוש.

אם ישנה הצדקה כזאת, על מקדם האתרים לפעול מול הגורמים הטכניים אשר מנהלים את התשתית הטכנולוגית של האתר, וליישם זאת.

כשחושבים על זה, זה בהחלט הגיוני: אתר שמהוה אוטוריטה בתחומו, סביר שיוזכר לא מעט פעמים ברשתות החברתיות, ויופנו אליו שאלות שונות, פניות מסוגים שונים ואזכורים כאלו ואחרים.

מקדם אתרים אורגני חייב לעשות שימוש בכלי האנליטיקס על מנת להבין האם תהליך הקידום האורגני עובד ומספק תנועה אורגנית לאתר, ובמקרים שישנה בעיה, להבין האם הבעיה היא כללית בכלל מקורות התנועה של האתר או שמא רק מקור התנועה של החיפוש האורגני.

Report this page